WEBBDESIGN

WEBBUTVECKLING

Vi är experter på att utveckla webbapplikationer som kombinerar användarvänlighet med intuitiv design och enkel tillgänglighet.

Vår expertis täcker ett brett spektrum av programmeringsspråk, vilket ger oss flexibiliteten att anpassa varje projekt för att exakt möta era unika behov och önskemål.

Genom att förena teknisk skicklighet med en djupgående förståelse för användarupplevelse, strävar vi efter att inte bara uppfylla utan även överträffa era förväntningar med våra lösningar.

Ert företags första intryck på kunder börjar med er webbsida. Det är därför kritiskt att den inte bara är visuellt tilltalande och klar i sitt budskap, utan också fullt fungerande och lättanvänd. En genomtänkt och responsiv webbdesign som enkelt navigeras, fungerar som en effektiv kommunikationskanal för ert varumärkes budskap och värderingar, vilket säkerställer att besökare genast får en positiv bild av ert företag

GRUNDER I WEBBDESIGN

6 hörnstenar vid webbutveckling

När det gäller att skapa en effektiv och tilltalande webbplats,
ligger fokus på fyra grundläggande hörnstenar.
Dessa är:

Responsiv

En webbsida ska vara responsiv så den ser bra ut i både datorn, laptop, iPad och självklart mobiltelefon.

SEO-optimering

För att säkerställa hög synlighet och rankning på sökmotorer, måste webbplatser vara optimerade med relevanta nyckelord, meta-taggar och innehållsstrategier.

Modern

En webbsida bör vara uppdaterad med nya bilder, texter och inte gärna äldre än två år gammal. En bloggfunktion är bra för att publicera nyheter och aktuella saker som händer i eller runt dit företag.

Lättförstålig

En webbsida bör vara tydlig, enkel att navigera och lätt att förstå, snabb startid, innehålla samtliga rubriker i form av h1, h2 och h3.

Optimerad

En webbsida måste optimeras för ökad synlighet (SEO) och snabb laddningstid – gärna under 3 sekunder för att ladda en sida.

ANPASSAD FÖR MOBILEN

MOBILANPASSAD HEMSIDA

 

WordPress:
Den ledande plattformen för webbplatser

WordPress dominerar idag som den mest populära plattformen för webbplatser på internet. Känd för sin flexibilitet, anpassningsbarhet och användarvänlighet, erbjuder WordPress ett utmärkt administrationsgränssnitt som möjliggör enkel uppdatering från både dator och mobil.

Från sina tidiga dagar som en plattform för bloggare har WordPress genomgått en anmärkningsvärd evolution under de senaste 15 åren. Idag fungerar det inte bara för bloggar utan är också en idealisk lösning för företagswebbplatser, e-handelsplattformar och komplexa bloggsidor.

Vårt team av erfarna utvecklare specialiserar sig på att skapa professionella och visuellt tilltalande webbplatser med WordPress. Vi integrerar de bästa modulerna och ser till att din webbplats alltid är uppdaterad med den senaste tekniken.

För e-handelssajter använder vi WooCommerce, WordPress’ kraftfulla butiksmodul, för att skapa en sömlös shoppingupplevelse. Dessutom är alla våra webbplatser optimerade för sökmotorer från start, och vi erbjuder även dedikerade SEO-tjänster för att ytterligare förbättra din webbplats synlighet och prestanda.

FÖR FRAMTIDEN

Ta ditt företag till nya höjder

Låt oss hjälpa dig att bygga en ny och snygg hemsida som hjälper dig och ditt företag att lyckas.

Sagt om oss

Vad säger våra kunder?

Vi är inte bättre än vad våra kunder tycker.
Därför är vi lite extra stolta över vad de har att säga om oss.

Vad kan vi göra för dig?

Är du nyfiken på hur Google kan bli din bästa försäljningskanal? Eller funderar du på att utveckla din företagswebbplats? Tveka inte att kontakta oss. Vi är passionerade om allt som rör SEO, webbhotell och webbdesign, och ser fram emot att diskutera hur vi kan hjälpa just ditt företag att växa.

Som en del av vårt engagemang för din framgång, erbjuder vi en gratis analys av din nuvarande position på Google. Detta är ett perfekt första steg för att förstå din webbplats potential och hur vi kan arbeta tillsammans för att maximera din online-närvaro.

Kontakta oss idag – vi är redo att göra Google till din mest framgångsrika försäljningskanal!

Vi bygger hemsidor och jobbar med digital marknadsföring. Våra medarbetare brinner för att driva dina affärer framåt och besitter lång och gedigen erfaren för att hjälpa dig att lyckas.
© 2023 ALL RIGHT RESERVED