WEBB DESIGN

Vi utvecklar användarvänliga webbapplikationer som besökaren uppskattar och förstår. Vi jobbar med det flesta utvecklingsspråk och anpassar våra projekt efter era behov och önskemål.

Det är viktigt hur ni presenterar er för era kunder och det första man tittar på är er webbsida. Se då till att visa en snygg, tydlig och fungerande webbsida som presenterar er på ett sätt som användaren direkt förstår och är responsiv.

Responsiv

En webbsida ska vara responsiv så den ser bra ut i både datorn, laptop, iPad och mobiltelefon.

Modern

En webbsida bör vara uppdaterad med nya bilder, texter och inte gärna äldre än två år gammal. En bloggfunktion för ge nyheter.

Lättförstålig

En webbsida bör vara tydlig, enkel att navigera och lätt att förstå, snabb startid, innehålla h1,h2,h3 rubriker.

Optimerad

En webbsida måste optimeras för ökad synlighet (SEO) och snabb laddningstid, 3 sekunder skall det max ta.

MOBILANPASSAD HEMSIDA

WordPress är idag den plattform som är mest använd bland dem som har hemsida på nätet. WordPress är flexibel, mycket anpassningsbar, användarvänlig, och har ett bra admin program som gör att du kan uppdatera sidan i både dator och mobiltelefon.

WordPress byggdes i början att fungera som en informationskanal för bloggare. De senaste 15 åren har WordPress utvecklats till att fungera som företagshemsidor, webbshoppar och för avancerade blogghemsidor.

Vi har högt kvalificerade utvecklare som kan få din webbplats se proffsig, snygg ut, med de bästa modulerna, uppdaterad och med den senaste tekniken.

När vi bygger i WordPress används butiksmodulen WooCommerce om man vill ha butik på sin hemsida. Alla hemsidor vi bygger är klara för sökordsoptimering, en tjänst som vi också kan tillhanda er.