WEBB DESIGN

Vi utvecklar användarvänliga webbapplikationer som besökaren uppskattar och förstår. Vi jobbar med det flesta utvecklingsspråk och anpassar våra projekt efter era behov och önskemål.

HEMSIDAN ÄR ERT VISITKORT

Det är viktigt hur ni presenterar er för era kunder och det första man tittar på är er webbsida. Se då till att visa en snygg, tydlig och fungerande webbsida som presenterar er på ett sätt som användaren direkt förstår.

Responsiv

En webbsida ska se bra ut i både datorn, ipaden och mobilen.

Modern

En webbsida bör vara uppdaterad och inte gärna äldre än tre år gammal.

Lättförstålig

En webbsida bör vara tydlig, enkel att navigera och lätt att förstå.

Optimerad

En webbsida måste optimeras för ökad synlighet och snabb laddningstid.

MOBILANPASSAD HEMSIDA

WordPress är idag den plattform som är mest använd bland dem som har hemsida på nätet. WordPress är flexibel, mycket anpassningsbar, användarvänlig, och är ett bra innehållshanteringssystem (CMS). Du kan använda den för bloggar, småföretag webbplatser och till och med e-handel.

Bloggen som många idag fortfarande använder på sina företagssidor kallar dom för nyheter tex. Den används bland annat till att ge tips, råd, upplysningar om företagets nyheter men den används och till att driva trafik till  eran webbplats. Marknadsföringen kan ske i flera olika delar men bloggen är den främsta. En del väljer att ta bort bloggen helt från hemsidan.

Vi har högt kvalificerade utvecklare som kan få din webbplats se proffsig, snygg ut, med de bästa modulerna, uppdaterad och med den senaste tekniken.

Vi bygger i WordPress med butiksmodulen WooCommerce. En webbplats som är unikt för just ert företags tjänster och produkter. Mobilanpassad och förberedd för sökordsoptimering.