SÖKORDS OPTIMERING

SEO står för Search Engine Optimizing och idag är det viktigt att man syns och att ens sökord kommer högt upp på google när folk söker efter just dig på internet.

Skaffa en tydlig SEO-strategi

Att ha en SEO-strategi är en nödvändighet innan man går live med sin nya webbsida eller internetkampanj. En tydlig och väl framarbetad strategi är nyckeln till framgång och det gäller att följa den hela vägen. 

Det görs 45 miljoner sökningar på Google i Sverige varje dag och nio av tio personer söker på Google innan de genomför ett köp. Det gör Google till den största köp- och säljkanalen vi har i landet. Med vår SEO-strategi syns du när dina kunder söker. Det kommer att ge dig fler affärer och lönsammare marknadsföring.

Börja din resa mot toppen av Google

Med vår SEO-strategi är din sökmarknadsföring i trygga händer. I varje nytt uppdrag görs en grundläggande analys och strategi till optimering och rapportering. Vi ser till att du får de absolut bästa förutsättningarna att klättra i söklistorna och bli dina potentiella kunders första val. 

Genom att analysera din målgrupps sökbeteende och göra en nulägesanalys av din närvaro på nätet, kan vi skapa en SEO-strategi som hjälper dig att lyckas. Hur ser konkurrentsituationen ut? Vilken målsättning har du med din hemsida? Det är bara några av de frågor vi reder ut, för att sedan ge dig de verktyg och metoder som just du behöver. Självklart mäter och rapporterar vi kontinuerligt, så att du kan se resultatet av din SEO-strategi. 

Är du redo för expantion och synlighet? Kontakta oss idag!Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

SEO PACKAGE 

3495 skr

pris från/till

WordPress Hemsida

Google Analystic

Search Optimize all pages 

Search Optimize maximum 250 images  

Prepared for Google AdWords

Add Social media

Scanning Website

Edit content & images

Underhåll & Support 6 mån

Weekly Report 

Mobile Friendly

Custommer Gurantee

0 %
Sociala Medier

75% av internetanvändarna använder sociala medier.

0 %
Köpbeslut

66% tar ett köpbeslut baserat på en influensers rekommendation.

0 %
Mun-till-mun

50% tar ett köpbeslut genom mun-till-mun rekommendationer.

0 %
Köpkraft

37% större chans att kunden genomför sitt köp genom en influencer.