OM OSS

Vi bygger hemsidor och digitala tjänster. Våra medarbetare arbetar bara med det. På sätt och vis skulle man kunna säga att de är vår egna webbyrå.

Kompetensen och erfarenheten inom digital utveckling är mycket hög och många av projekten vi gör är vad vi kallar “special projects” eller “one-offs”. Helt unika, skräddarsydda digitala lösningar, ofta med flera funktioner som länkas samman.

Många av våra kunder ger oss i uppdrag att löpande sköta hela deras digitala plattform – hemsida, sociala medier, sökmotoroptimering, (SEO), digitala nyhetsbrev, webbhotell och uppdateringar.

Grafisk design – Webb utveckling – Seo
Kent Johansson
08-559 23 773
info@mediaprosperity.se

Webbplats- och hemsidesutveckling

Varje webbplats vi gör håller högsta tekniska kvalitet. Vi lägger stor vikt på vad som funkar och vi vet vad som krävs för att göra din hemsida optimal både på in- och utsidan!

Vi bygger din hemsida i WordPress. Vi skapar ett unikt tema som passar dig och ditt varumärke. Om du behöver mer avancerade funktioner så kan vi bygga dom också.

Säker hosting med bevakning. Publicering av nytt innehåll på webbplatser och uppdatering av funktioner och design. Analys, åtgärd och strategi för sökordsoptimering och Google.

E-handel och webbshop

Allt fler handlar på nätet och allt fler butiker poppar upp. Har du planer på att starta en webbshop så hjälper vi dig från start till mål. Vi bygger butiken, fyller den med produkter som vi lägger in åt dig, redigerar bilderna så de anpassas och så gör vi så att du kan ta betalt och så. Allt så den funkar och funkar. Glöm inte att marknadsföra den bara. Det kan vi också.

Mindre och enkla webshops eller komplexa, effektiva e-handelsplatser med inbyggd logistik och affärssystemsintegration.

Webmastering

Vi tar hand om din kontinuerliga drift av webbplatsens innehåll. Skapar nyheter, lägger in bilder och uppdaterar. Allt det där som någon på kontoret skulle gjort. Men inte gjort. För att det var för länge sedan man var inne och pillade på det administrativa verktyget och nu minns man inte hur man gjorde. Det gör vi gärna åt dig.

Sociala medier

Att synas i sociala medier som Facebook och Instagram är vedertaget i dagens mediaplaner. Vad kan Facebook göra för ditt företag eller rättare sagt vad kan Facebook inte göra för ditt företag? Det vet vi.

Publicering, innehållsproduktion, inlägg, annonsering, schemaläggning, analys och strategi för Facebook, Instagram, LinkedIn.