Om oss

VILKA ÄR VI OCH VAD KAN VI?

Om oss

Vår kärnverksamhet ligger i att skapa webbsidor och utveckla digitala lösningar. Detta är vad våra medarbetare specialiserar sig på, vilket effektivt gör oss till en intern webbyrå med hög kompetens.

Vi har en omfattande erfarenhet inom digital utveckling, och många av våra projekt är vad vi kallar för ’specialprojekt’ eller ’engångsuppdrag’. Dessa projekt är unika, skräddarsydda lösningar som ofta innehåller flera integrerade funktioner.

Vårt uppdrag sträcker sig ofta utöver enstaka projekt. Många kunder litar på oss för att kontinuerligt hantera deras digitala närvaro – allt från webbplatser och sociala medier till sökmotoroptimering (SEO), digitala nyhetsbrev, webbhotell och löpande uppdateringar.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi brinner för webb och digital marknadsföring

Utveckling av webbplatser och Hemsidor

 Vi är experter på att skapa webbplatser av högsta tekniska standard. Med fokus på det som fungerar bäst, ser vi till att din hemsida är optimerad både visuellt och funktionellt.

Genom att använda WordPress skapar vi en hemsida skräddarsydd för dig och ditt varumärke, komplett med ett unikt tema. För de som behöver avancerade funktioner, ingår även skräddarsydd utveckling.

Vår service inkluderar säker hosting med kontinuerlig övervakning. Vi hanterar publicering av nytt innehåll, uppdateringar av funktioner och design, samt erbjuder analyser, åtgärder och strategier för SEO och Google-optimering.

E-handel och webbshop

 I takt med att allt fler handlar online, ökar även efterfrågan på webbshoppar. Vi hjälper dig från idé till färdig butik, inklusive att bygga butiken, lägga in produkter, bildredigering och betalningslösningar. Vi ser till att din webbshop inte bara fungerar, utan excellerar. Och glöm inte vikten av marknadsföring – även där kan vi bistå.

Våra tjänster sträcker sig från enklare webbshops till avancerade e-handelslösningar med integrerade logistik- och affärssystem.

Webmastering

Vi tar hand om din webbplats kontinuerligt, inklusive att skapa nyheter, lägga in bilder och göra uppdateringar. Det är som att ha en egen webmaster på kontoret, men utan besväret. Vi hanterar de administrativa verktygen så att du inte behöver.

Sociala Medier

Närvaro i sociala medier är idag en avgörande del av en lyckad mediaplan. Vi hjälper dig att förstå vad Facebook och andra plattformar kan göra för ditt företag. Våra tjänster inkluderar publicering, innehållsproduktion, inlägg, annonsering, schemaläggning samt analyser och strategi för plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn.

Sagt om oss

Vad säger våra kunder?

Vi är inte bättre än vad våra kunder tycker.
Därför är vi lite extra stolta över vad de har att säga om oss.

Vad kan vi göra för dig?

Är du nyfiken på hur Google kan bli din bästa försäljningskanal? Eller funderar du på att utveckla din företagswebbplats? Tveka inte att kontakta oss. Vi är passionerade om allt som rör SEO, webbhotell och webbdesign, och ser fram emot att diskutera hur vi kan hjälpa just ditt företag att växa.

Som en del av vårt engagemang för din framgång, erbjuder vi en gratis analys av din nuvarande position på Google. Detta är ett perfekt första steg för att förstå din webbplats potential och hur vi kan arbeta tillsammans för att maximera din online-närvaro.

Kontakta oss idag – vi är redo att göra Google till din mest framgångsrika försäljningskanal!

Vi bygger hemsidor och jobbar med digital marknadsföring. Våra medarbetare brinner för att driva dina affärer framåt och besitter lång och gedigen erfaren för att hjälpa dig att lyckas.
© 2023 ALL RIGHT RESERVED