Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

På Media Prosperity, din dedikerade webbyrå, levererar vi precis det kunder önskar. Med en policy om fasta priser på alla projekt, garanterar vi transparens och värde för varje uppdrag.

Genom vårt samarbete med ett nätverk av skickliga utvecklare, ser vi till att dina specifika behov alltid står i centrum. Vår expertis omfattar utveckling av alla typer av responsiva webbplatser – från enkla företagswebbplatser till komplexa e-handelsplattformar. Med vårt system för fasta, förhands citerade priser kan du känna dig trygg i kostnaden för ditt projekt. Standardproduktionstiden är mellan 1-2 veckor, men för större projekt kan det ta upp till en månad.

Vi specialiserar oss på att bygga webbplatser i WordPress, optimerade för SEO (sökmotoroptimering) och mobilanpassade, för att säkerställa bästa möjliga prestanda och användarupplevelse. Våra paket är omfattande, men om du önskar unika specialfunktioner finns de tillgängliga för en extra kostnad. Dessutom, alla våra projekt inkluderar sex månaders kostnadsfri support.

Vi erbjuder också utveckling av appar för Android och iOS till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att realisera dina digitala visioner.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi brinner för webb och digital marknadsföring

Utveckling av webbplatser och Hemsidor

 Vi är experter på att skapa webbplatser av högsta tekniska standard. Med fokus på det som fungerar bäst, ser vi till att din hemsida är optimerad både visuellt och funktionellt.

Genom att använda WordPress skapar vi en hemsida skräddarsydd för dig och ditt varumärke, komplett med ett unikt tema. För de som behöver avancerade funktioner, ingår även skräddarsydd utveckling.

Vår service inkluderar säker hosting med kontinuerlig övervakning. Vi hanterar publicering av nytt innehåll, uppdateringar av funktioner och design, samt erbjuder analyser, åtgärder och strategier för SEO och Google-optimering.

E-handel och webbshop

 I takt med att allt fler handlar online, ökar även efterfrågan på webbshoppar. Vi hjälper dig från idé till färdig butik, inklusive att bygga butiken, lägga in produkter, bildredigering och betalningslösningar. Vi ser till att din webbshop inte bara fungerar, utan excellerar. Och glöm inte vikten av marknadsföring – även där kan vi bistå.

Våra tjänster sträcker sig från enklare webbshops till avancerade e-handelslösningar med integrerade logistik- och affärssystem.

Webmastering

Vi tar hand om din webbplats kontinuerligt, inklusive att skapa nyheter, lägga in bilder och göra uppdateringar. Det är som att ha en egen webmaster på kontoret, men utan besväret. Vi hanterar de administrativa verktygen så att du inte behöver.

Sociala Medier

Närvaro i sociala medier är idag en avgörande del av en lyckad mediaplan. Vi hjälper dig att förstå vad Facebook och andra plattformar kan göra för ditt företag. Våra tjänster inkluderar publicering, innehållsproduktion, inlägg, annonsering, schemaläggning samt analyser och strategi för plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn.

FÖR FRAMTIDEN

Ta ditt företag till nya höjder

Låt oss hjälpa dig att bygga en ny och snygg hemsida som hjälper dig och ditt företag att lyckas.

ANPASSAD FÖR MOBILEN

MOBILANPASSAD HEMSIDA

WordPress:
Den ledande plattformen för webbplatser

WordPress dominerar idag som den mest populära plattformen för webbplatser på internet. Känd för sin flexibilitet, anpassningsbarhet och användarvänlighet, erbjuder WordPress ett utmärkt administrationsgränssnitt som möjliggör enkel uppdatering från både dator och mobil.

Från sina tidiga dagar som en plattform för bloggare har WordPress genomgått en anmärkningsvärd evolution under de senaste 15 åren. Idag fungerar det inte bara för bloggar utan är också en idealisk lösning för företagswebbplatser, e-handelsplattformar och komplexa bloggsidor.

Vårt team av erfarna utvecklare specialiserar sig på att skapa professionella och visuellt tilltalande webbplatser med WordPress. Vi integrerar de bästa modulerna och ser till att din webbplats alltid är uppdaterad med den senaste tekniken.

För e-handelssajter använder vi WooCommerce, WordPress’ kraftfulla butiksmodul, för att skapa en sömlös shoppingupplevelse. Dessutom är alla våra webbplatser optimerade för sökmotorer från start, och vi erbjuder även dedikerade SEO-tjänster för att ytterligare förbättra din webbplats synlighet och prestanda.

Sagt om oss

Vad säger våra kunder?

Vi är inte bättre än vad våra kunder tycker.
Därför är vi lite extra stolta över vad de har att säga om oss.

Vad kan vi göra för dig?

Är du nyfiken på hur Google kan bli din bästa försäljningskanal? Eller funderar du på att utveckla din företagswebbplats? Tveka inte att kontakta oss. Vi är passionerade om allt som rör SEO, webbhotell och webbdesign, och ser fram emot att diskutera hur vi kan hjälpa just ditt företag att växa.

Som en del av vårt engagemang för din framgång, erbjuder vi en gratis analys av din nuvarande position på Google. Detta är ett perfekt första steg för att förstå din webbplats potential och hur vi kan arbeta tillsammans för att maximera din online-närvaro.

Kontakta oss idag – vi är redo att göra Google till din mest framgångsrika försäljningskanal!

Vi bygger hemsidor och jobbar med digital marknadsföring. Våra medarbetare brinner för att driva dina affärer framåt och besitter lång och gedigen erfaren för att hjälpa dig att lyckas.
© 2023 ALL RIGHT RESERVED