VARFÖR SUPPORT HJÄLP

Nu har vi också lanserat några extra supporttjänster för dig som idag har en hemsida med oss ​​eller tidigare. Du kan behöva vår hjälp till exempel. med enkla uppdateringar, skapa nya sidor, tjänster, hjälp med bildredigering, översättning, underhåll, säkerhet och kundsupport.

När du väl har fått igång din WordPress hemsida, kommer du behöva hålla den uppdaterad och säker inför kommande versioner – detta kräver underhåll & drift. Alla webbplatser måste uppdateras med kommande säkerhetsåtgärder. Underhålla din WordPress hemsida kommer kräva att man uppdaterar sitt temat och samtliga installerade plugin som ofta säkerhets uppdateras av tillverkaren för högsta funktionalitet.

En uppdatering av en WordPress hemsida måste göras på ett säkert sätt, det ska till exempel inte göras direkt på en hemsida som ligger live.

Underhålla en WordPress installation, kräver att det görs i ett säker test-miljö för att se över eventuella konflikter som kan förekomma vid större ändringar på plattformen.
Boka gärna experthjälp här för slippa göra fel eller att hela din hemsida slutar fungera.

Vad som ingår hos oss om du har supportavtal

Backups

Vi gör en egen backup varje tillfälle vi har uppdaterat plugin eller ändrat nått på hemsidan så att vi kan gå tillbaka till tidigare version om nått skulle hända med hemsidan. Webbhotell gör dagliga backup kl. 06.00 men om nått ändras under dagen och det samtidigt sker någon form av aktivitet som gör att sidan förloras så kan webbhotellet endast gå tillbaka till just det klockslaget senast gjordes en backup.

Uptime Monitor

Vi får mail när webbplatsen ligger nere och varför. Ibland kan den ligga nere pga webbhotellets dagliga server uppdateringar och då ligger hemsidan nere ca. 10 minuter men det kan även bero på konflikter med plugin eller intrångsförsök. Då är vi snabbt där och åtgärdar det som uppstår.

Uppdatera Säkert

Vi uppdaterar allt först i en säkermiljö för att säkerställa att hemsidan inte krashar vilket gör uppdateringen säkrare än någonsin.

Säkerhetskontroll

Se till att dina webbplatser är rena. Blir några filer smittade kommer vi kunna upptäcka det i tid. Säkerhetskontrollen ger dig information i realtid över vilka plugin som är sårbara, så att vi kan agera och göra din webbplats mer säker.

Prestandakontroll

Ha en inblick i vad som händer med din webbplats och hur den fungerar. Viktigt att bilder optimeras och att man komprimerar videos så att hemsidan är snabb för alla användare

Plugins & Teman

Vi ser till att hemsidan är uppdaterad med det senaste temat och plugin och har vi tillverkat egna plugin som ni använder så säkerhets uppdateras dem också.

SEO / Google Analytics

Alla Google-konton som du behöver ansluta till Google Analytisk ordnar vi till dig. Google scannar regelbundet hemsidan efter ändringar som måste göras för bättre synlighet- Om hemsidan är under attack vet google det också och i får ett mail. Vi håller koll på alla resultat och delar med oss till er som kund skall kunna logga in och se de olika diagrammen. Alla sidor förbereds även med SEO (titlar, beskrivningar, sökord).

Statusrapporter

Få regelbundna statusrapporter över hur din hemsida mår, uppdateringar som har utförts, attacker som har förhindrats mm.

Nya uppdateringar, bilder och sidor

Domän / Webbhotell

Domän köper ni liksom webbhotell. Vi kan också rekommendera ett bra webbhotell beroende på vad det är för hemsida ni vill ha. En del webbhotell erbjuder ruskigt dålig support och har svårhanterliga kontrollpanel.

Skapa nya sidor

För dig som har en hemsida med regelbundna uppdateringar med nya sidor, bilder, texter och annan relevant information som skall läggas in varje månad.

Landningssida

Vill ni ha en landningssida som fungerar som marknadsföring för det ni säljer och förmedlar så bygger vi en till er. Det kostar 2500 kr.

Bildredigering

Vi redigerar, friställer bilder från bakgrunder. Vi optimerar bilden så den har minsta pixel marginal för göra hemsidan mindre belastad av tunga bilder. Många lägger in bilder på 1-3mb men dessa skall inte vara mer än max 100kb och endå behålla sin högaupplösning.

Google AdWords

Vi kan tillsammans med er sköta Google AdWords. Vi har koll på hur dem sprids, vilka sökord som skall användas bäst och med statistik kan se hur de hittat er, och vilken webbläsare de använder mobil, platta eller dator.

Sökmotors Katapult

Vi tar eran hemsida till första sidan på google inom 3 månader och fortsätter vi marknadsföringen så kommer hemsidan ta första platsen väldigt snabbt. Detär ett par saker som är viktiga. 300 ord i beskrvningen med de 3 sökord som används t.ex. "billiga hemsidor i stockholm", "alltid fasta priser", "sökoptimering på google". Detta görs 2 gånger per månad.

Marknadsföring

Vi marknadsför på Facebook och Instagram samt på din blogg och sprider artiklarna på nätet. Vi kan även hjälpa dig med dina betalningsannonser på Facebook.

Öppettider Supporten
Kontakta Support hur?