VARFÖR SUPPORT HJÄLP

Nu har vi också lanserat några extra supporttjänster för dig som idag har en hemsida med oss ​​eller tidigare. Du kan behöva vår hjälp till exempel. med enkla uppdateringar, skapa nya sidor, tjänster, hjälp med bildredigering, översättning, underhåll, säkerhet och kundsupport.

När du väl har fått igång din WordPress hemsida, kommer du behöva hålla den uppdaterad och säker inför kommande versioner – detta kräver underhåll & drift. Alla webbplatser måste uppdateras med kommande säkerhetsåtgärder. Underhålla din WordPress hemsida kommer kräva både uppdatera temat och samtliga installerade plugins behöva uppdateras regelbundet för högsta funktionalitet och säkerhet.

En uppdatering av en WordPress hemsida måste göras på ett säkert sätt, det ska till exempel inte göras direkt på en hemsida som ligger live. Underhålla en WordPress installation, kräver att det görs i ett säker test-miljö för ser över eventuella konflikter som kan förekomma vid större ändringar på plattformen.
Boka gärna experthjälp här för slippa göra fel eller att hela din hemsida slutar fungera.

Backups

Inkrementell, pålitlig, levereras med lagringsutrymme på plats och kan köras på en timmes cykel.

Uptime Monitor

Få meddelande när din webbplats går ner, så att du kan få tillbaka den på nätet innan någon annan märker.

Uppdatera Säkert

Säkra uppdateringar skapar automatiskt en återställningsplats för dig, vilket gör uppdateringen säkrare än någonsin.

Sucuri SiteCheck

Se till att dina webbplatser är rena. Blir några filer smittade kommer vi kunna upptäcka det i tid.

Prestandakontroll

Ha en inblick i vad som händer med din webbplats och hur den fungerar.

Plugins & Teman

Vi ser till att hemsidan är uppdaterad med både detsenaste temat och plugin och skapar v åra egna säkerhetskopieringar.

SEO/Google Analytics

Alla Google-konton som du behöver ansluta till Google Analytics på en instrumentpanel. Vi håller koll på alla resultat. Alla sidor förbereds även med SEO (titlar, beskrivningar,sökord).

Statusrapporter

Få regelbundna statusrapporter över hur din hemsida mår, uppdateringar som har utförts, attacker som har förhindrats mm.

Säkerhetscheck

Säkerhetscheck ger dig information i realtid över vilka plugins som är sårbara, så att vi kan agera och göra din webbplats mer säker.

Marknadsföring

Vi marknadsför på Facebook och Instagram samt på din blogg och sprider artiklarna på nätet. Vi kan även hjälpa dig med dina betalningsannonser på Facebook.

Google AdWords

Vi kan tillsammans med er sköta Google AdWords. Vi har koll på hur dem sprids, vilka sökord som skall användas bäst och med statistik kan se hur de hittat er, och vilken webbläsare de använder mobil, platta eller dator.

Landningssida

Vill ni ha en landningssida som fungerar som marknadsföring för det ni säljer och förmedlar så bygger vi en till er. Det kostar 1999 kr.

Bildredigering

Vi redigerar, friställer bilder från bakgrunder. Vi optimerar bilden så den har minsta pixel marginal för göra hemsidan mindre belastad av tunga bilder. Många lägger in bilder på 1-3mb men dessa skall inte vara mer än max 100kb och endå behålla sin högaupplösning.

Skapa nya sidor

För dig som har en hemsida med regelbundna uppdateringar med nya sidor, bilder, texter och annan relevant information som skall läggas in varje månad.

Domän

Domän köper ni liksom webbhotell. Sedan har vi på Media Prosperity inloggning till webbhotellet för snabbt kunna hantera olika moment som kan uppstå.

Öppettider Supporten
Kontakta Support hur?