An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top

Mobilanpassad Hemsida

WordPress är idag den plattform som är mest använd bland dem som har hemsida på nätet. WordPress är flexibel, mycket anpassningsbar, användarvänlig, och är ett bra innehållshanteringssystem (CMS). Du kan använda den för bloggar, småföretag webbplatser och till och med e-handel.

Bloggen som många idag fortfarande använder på sina företagssidor kallar dom för nyheter tex. Den används bland annat till att ge tips, råd, upplysningar om företagets nyheter men den används och till att driva trafik till  eran webbplats. Marknadsföringen kan ske i flera olika delar men bloggen är den främsta. En del väljer att ta bort bloggen helt från hemsidan.

Vi har högt kvalificerade utvecklare som kan få din webbplats se proffsig, snygg ut, med de bästa modulerna, uppdaterad och med den senaste tekniken.

WordPress Utveckling

Menas med att vi kan bygga sånt som du vill ha och lägga till det på hemsidan, det kan vara allt från återförsäljare karta, räknare till att räkna ut rumsstädning, java script och mycket mera.

Sedan kan vi förändra vissa moment med CSS kodning som tex inte visa en viss del och även lägga till effekter med CSS. I en del fall kostar dessa grejer extra men för att vi skall veta ditt behov så är det viktigt vi får veta det innan vi lämnar slutpris.

Vi bygger i WordPress med butiksmodulen WooCommerce. En webbplats som är unikt för just ert företags tjänster och produkter. Mobilanpassad och förberedd för sökordsoptimering.

Håll koll på dina kundordrar

Så fort du loggar in på administrations panel sidan får du överblick över nya beställningar, hanterat ordar, totala köp och mycket mer.

Enkelt rabatt system

Som ökar köp oftast genom att kunder köper desto mer av dig än tänkt från början. Tex på rabatt kan vara till halloween, black friday eller när du har lagerrensning. Rabattsystemet i WooCommerce är uppbyggt på ett enkelt och smidigt sett.

Snygg produkt katalog

Med en snygg produkt katalog och responsive design ser din hemsida professionellt ut och dina kunder kan enkelt hitta den produkt de är ute efter. Produktkatalogen ser naturligtvis olika ut och kan göras väldigt unik för ditt önskemål.

Många alternativ för att få betalt

Att välja rätt betalsett är ibland inte lätt. Det finns flera sätt som tex. Klarna, Payson, Paypal, Wasakredit, Swish, Stripe, Bilmate mfl. Fråga gärna oss om skillnaderna. Vi vet för och nackdelarna med dem alla.