Corona Tider i Världen

År 2020 blev inte ett bra år för många företagare och privatpersoner. Ekonomin fick sig en känga och många företag gick omkull på grund av Covid19 som härjade i hela världen. Pandemin blev ett faktum, turistnäringen kammade hem noll besökare och  flygplanen blev stillastående i över ett år. Moder natur förbättrades dock och utsläppen blev mindre. Själv bor jag heltid i Thailand och här har vi sett hur illa det går när man går från 5 miljoner besökare per år till 0 besökare. 25 miljoner blir indirekt inkomstlösa och tryggheten att få hjälp från t.ex. regeringen uteblir för väldigt många.

För våran egen del så var planerna att öppna företag 2020 i Thailand men det var tur vi inte gjorde det för det hade troligen inte överlevt 2020. Men nu är vi på gång och hoppas komma igång med nya bolaget redan i maj månad. Då kommer vi utöka våra tjänster och även har fler duktiga designers och utvecklare som kommer jobba med oss.

Under 2021 kommer vi även öppna ett hund kafé och sälja kaffe, smoothie, bakelser samt man skall även kunna äta enklare rätter som dagens thai nudel soppa.

Besökarna skall kunna sitta i hagen med hundarna och dricka sitt kaffe och sitta på golvet och leka med hundvalparna.

Mer om detta kommer vi informera om längre fram.

Love Me, Love My Dog Coffee Shop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *